Πρώτες πληροφορίες και poster για το Save Yourself

Έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα ταινία τρόμου του Καναδού σκηνοθέτη Ryan M. Andrews (Sick, Black Eve) που θα ονομάζεται «Save Yourself». Η υπόθεση θα επικεντρώνεται σε πέντε γυναίκες οι οποίες κατά τη διάρκεια του οδικού ταξιδιού τους προς το Los Angeles αιχμαλωτίζονται από έναν παρανοϊκό επιστήμονα και γίνονται πειραματόζωα για τα νοσηρά επιστημονικά του πειράματα.

Ο Andrews εκτός από τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί και το σενάριο μαζί με τους Chris Cull, Mitch Lackie και I.J. Schecte.Πρωταγωνιστούν οι Jessica Cameron (Truth Or Dare), Ry Barrett (Antisocial), Sydney Kondruss και Tianna Nori. Η πρωταγωνίστρια Jessica Cameron είναι επίσης και παραγωγός της ταινίας μαζί με τον σκηνοθέτη.

Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα κάποια ακριβής ημερομηνία. Προς το παρόν μπορούμε όμως να απολαύσουμε το πρώτο poster του «Save Yourself» το οποίο παρότι φαίνεται κλισαρισμένο, δημιουργεί εντούτοις ένα feeling αγωνίας και τρόμου. Ας ελπίσουμε και η νέα ταινία του Andrews να κάνει το ίδιο…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles