Πρώτες πληροφορίες και poster για το Save Yourself

Έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα ταινία τρόμου του Καναδού σκηνοθέτη Ryan M. Andrews (Sick, Black Eve) που θα ονομάζεται «Save Yourself». Η υπόθεση θα επικεντρώνεται σε πέντε γυναίκες οι οποίες κατά τη διάρκεια του οδικού ταξιδιού τους προς το Los Angeles αιχμαλωτίζονται από έναν παρανοϊκό επιστήμονα και γίνονται πειραματόζωα για τα νοσηρά επιστημονικά του πειράματα.

Ο Andrews εκτός από τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί και το σενάριο μαζί με τους Chris Cull, Mitch Lackie και I.J. Schecte.Πρωταγωνιστούν οι Jessica Cameron (Truth Or Dare), Ry Barrett (Antisocial), Sydney Kondruss και Tianna Nori. Η πρωταγωνίστρια Jessica Cameron είναι επίσης και παραγωγός της ταινίας μαζί με τον σκηνοθέτη.

Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα κάποια ακριβής ημερομηνία. Προς το παρόν μπορούμε όμως να απολαύσουμε το πρώτο poster του «Save Yourself» το οποίο παρότι φαίνεται κλισαρισμένο, δημιουργεί εντούτοις ένα feeling αγωνίας και τρόμου. Ας ελπίσουμε και η νέα ταινία του Andrews να κάνει το ίδιο…

Πηγή: imdb.com

Εγγραφείτε
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles