Men: Στις 2 Ιουνίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Από την δημιουργό του «Ex Machina» και «Annihilation» έρχεται ένα ακόμα εκκεντρικό φιλμ που θα συζητηθεί. Πρόκειται για το «Men» του χαρισματικού σκηνοθέτη και σεναριογράφου Alex Garland. Το φιλμ κινείται σε folk horror μονοπάτια και αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 2 Ιουνίου 2022 από την Tanweer.

Περίληψη:

Μετά από μία προσωπική τραγωδία, η Χάρπερ (Τζέσι Μπάκλεϊ) αποσύρεται στην πανέμορφη αγγλική εξοχή για να θεραπεύσει το τραύμα της. Όμως κάτι ή κάποιος από το δάσος εμφανίζεται και την παρενοχλεί. Αυτό που ξεκινάει σαν αδιόρατος φόβος εξελίσσεται σε καθολικό εφιάλτη, που φιλοξενεί τις πιο σκοτεινές της αναμνήσεις.

Πρωταγωνιστούν οι Paapa Essiedu, Gayle Rankin, Rory Kinnear, Sarah Twomey, Zak Rothera-Oxley, Jessie Buckley και Sonoya Mizuno. Η διάρκεια της ταινίας είναι 100 λεπτά.

men poster

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει