Ετοιμάζεται το prequel του The Ring

Rings θα είναι τελικά ο τίτλος της τρίτης ταινίας του επιτυχημένου The Ring franchise. Το νέο φιλμ θα σκηνοθετηθεί από τον F. Javier Gutierrez και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα αποτελεί prequel των προηγούμενων ταινιών, εστιάζοντας στα γεγονότα πριν την ύπαρξη της καταραμένης βιντεοκασέτας μέσω της οποίας το πνεύμα της Samara τρομοκράτησε τους χαρακτήρες στα The Ring (2002) και The Ring 2 (2005).

Το σενάριο του Rings έχουν επιμεληθεί οι Jacob Aaron Estes (Mean Creek), Akiva Goldsman (Ζωντανός Θρύλος, Κώδικας Da Vinci, Εγώ, Το Ρομπότ) και David Loucka (Το Σπίτι στο Τέλος του Δρόμου). Η κυκλοφορία της ταινίας είναι προγραμματισμένη για το Νοέμβριο του 2015.

Όσον αφορά το cast, έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής μόνο η όμορφη Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο Matilda Anna Ingrid Lutz. Αναμένουμε περισσότερα στο κοντινό μέλλον.

Πηγές: imdb.com

Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Red to Kill (Yeuk saat) Review

The Old Ways Review

The Fear Street Trilogy Review

Δημοφιλή

The Old Ways Review

Howl

The Fear Street Trilogy Review