Προϊστορικά πτηνά σκορπούν τον τρόμο στο νέο φιλμ του Sean Cain

terror birdsΟ Sean Cain, ο άνθρωπος πίσω από τα μέτρια είναι η αλήθεια φιλμ τρόμου/action/sci-fi «Jurassic City» (2014) και «Silent Night, Zombie Night» (2009) ετοιμάζει αυτή την περίοδο τη νέα του κινηματογραφική δουλειά που θα φέρει τον τίτλο «Terror Birds».

Η υπόθεση έχει να κάνει εν πολλοίς με αυτό που υπονοείται και στον τίτλο. Μια παρέα κολεγιόπαιδων αναζητούν τον πατέρα μιας εξ αυτών που εξαφανίστηκε στην ύπαιθρο κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης αποστολής μελέτης πτηνών. Οι νέοι θα βρεθούν στο ράντσο/πτηνοτροφείο ενός τρελού επιστήμονα ο οποίος θρέφει τρομακτικά προϊστορικά είδη πουλιών που…πεινάνε πολύ.

Στο «Terror Birds» πρωταγωνιστούν οι Greg Evigan (Megaconda, Metal Tornado, TekWar), Leslie Easterbrook (Lavalantula, Devil’s Rejects, Police Academy), Jessica Lee Keller (Disney’s Teen Beach 1 και 2) και Lindsey Sporrer (Blue Mountain State).

Η σκηνοθεσία είναι του Sean Cain και το σενάριο του Jake Helgren. Το φιλμ θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος σε άγνωστη ακόμα ημερομηνία. Τέλος αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη εικόνα γι’ αυτό, τσεκάρετε το photo υλικό που έχει κυκλοφορήσει και παραθέτουμε πιο κάτω. Το επίσημο poster είναι επίσης διαθέσιμο.

grand slam claw terror birds sean cain terror terror birds sean gregg

 

Πηγή:

facebook.com

Εγγραφείτε
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles