Πρώτες πληροφορίες για το νέο Friday the 13th

Μετά την διχαστική ταινία-reboot του 2009, το μέλλον του Friday the 13th franchise φάνταζε αβέβαιο. Φήμες κυκλοφορούσαν από το 2011 αλλά τίποτα ξεκάθαρο δεν προέκυψε. Μέχρι τώρα τουλάχιστον…αφού πρόσφατα μάθαμε λίγα πράγματα που σχεδιάζει η Paramount για το Friday the 13th 3D.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του καναδέζικου διαδικτυακού τόπου horror-movies.ca το νέο φιλμ θα είναι found footage τύπου, θα γυριστεί δηλαδή με κινητή, ερασιτεχνική κάμερα από την οπτική των υποτιθέμενων πρωταγωνιστών. Θα είναι το 13ο φιλμ του franchise.

Σχετικά με το αν θα είναι συνέχεια της ταινίας-reboot του 2009 ή ανεξάρτητο νέο reboot η απάντηση είναι το δεύτερο. Πρόκειται για νέο reboot, επιλογή που μάλλον θα ξενερώσει πολλούς fans οι οποίοι θεωρούν αχρείαστο εγχείρημα μια νέα «επανεκκίνηση» του franchise.

Οι πληροφορίες αυτές πάντως είναι πολύ πρώιμες και θα πρέπει να αξιολογούνται με προσοχή. Όσο η Paramount που έχει τα δικαιώματα κρατά κλειστά τα περισσότερα χαρτιά της, τίποτα δεν είναι απόλυτα βέβαιο για το Friday the 13th 3D. Εννοείται θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο προκύψει. Μείνετε στο horrormovies.gr.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ