End of the Road: Η Queen Latifah στo νέο θρίλερ του Netflix

«End of the Road» είναι ο τίτλος του επερχόμενου θρίλερ με serial killer του Netflix και σε αυτό θα πρωταγωνιστήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Πρόκειται για τη διάσημη rapper, ηθοποιό και παραγωγό Queen Latifah.

Όπως είναι γνωστό η έμπειρη star έχει εργαστεί σε πολυάριθμες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές ενώ τέλεσε και χρέη εκτελεστικού παραγωγού στην πρόσφατη σειρά Scream του MTV. Από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της στον χώρο των θρίλερ ήταν η συμμετοχή της στα Sphere (1998) και The Bone Collector (1999).

Η Latifah θα υποδύεται μια άνεργη χήρα η οποία ταξιδεύει στις ΗΠΑ με την οικογένειά της με σκοπό να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Για κακή τους τύχη όμως γίνονται στόχος ενός serial killer στην αφιλόξενη έρημο του New Mexico.

Σκηνοθέτης θα είναι ο Millicent Shelton (P-Valley, Black-ish, Hunters) και σεναριογράφος ο David Loughery (The Intruder). Το σενάριο θα βασίζεται σε προηγούμενο σενάριο του Christopher Moore.

Την παραγωγή του «End of the Road» έχουν αναλάβει οι Tracey Edmonds (The Postcard Killings), Mark Burg και Brad Kaplan. Η Queen Latifah θα αναλάβει και πάλι καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τον Shakim Compere.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ