Remake του Arachnophobia με παραγωγό τον James Wan

Ταινία τρόμου με αράχνες έχουμε πολύ καιρό να δούμε είναι η αλήθεια. Το ότι θα ξαναδούμε στο κοντινό μέλλον μάς χαροποιεί κάπως αλλά αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για remake του κλασικού Arachnophobia (1990) η χαρά μας μετριάζεται.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στο remake αυτό παραγωγός θα είναι ο καταξιωμένος James Wan μέσω της Atomic Monster Productions σε συνεργασία με την εταιρία Amblin. Ίσως με τον James Wan το remake να αποκτήσει ξεχωριστή ταυτότητα και να βγάλει την απαιτούμενη ποιότητα.

Θυμίζουμε ότι στο κλασικό φιλμ του 1990 με πρωταγωνιστές τους απολαυστικούς Jeff Daniels και John Goodman μια δηλητηριώδης αράχνη από τη Νότια Αμερική μεταφέρεται μέσω ενός φέρετρου στις ΗΠΑ και αρχίζει να κάνει απογόνους σε μια μικρή πόλη προκαλώντας τον τρόμο και τον θάνατο.

Θα επανέλθουμε όταν θα έχουμε νεότερες πληροφορίες για το remake.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles