Ετοιμάζεται remake για το Don’t Look Now

Οι φίλοι του κλασικού τρόμου θα τραβάνε τα μαλλιά τους με αυτήν την είδηση. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Hollywood Reporter, το κλασικό μεταφυσικό θρίλερ του Nicolas Roeg «Don’t Look Now» (ελληνικός τίτλος: Μετά τα Μεσάνυχτα) πρόκειται να αποκτήσει remake με πρωτοβουλίες της εταιρείας Studio Canal.

Ήδη προσλήφθηκαν οι παραγωγοί Andrew Rona και Alex Heineman για να δουλέψουν πάνω σ’ αυτό το ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Αυτοί οι δύο είναι και οι μόνοι συντελεστές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής για το remake. Οι δυο τους έχουν εργαστεί ως παραγωγοί σε πολλές ακόμα ταινίες μεταξύ των οποίων και στο πρόσφατο θρίλερ «Non-Stop» με τον Liam Neeson.

Θυμίζουμε ότι στο κλασικό φιλμ του 1973 πρωταγωνιστούσαν οι Donald Sutherland και Julie Christie υποδυόμενοι ένα θλιμμένο ζευγάρι που μετά το θάνατο της μικρής κόρης του μετακομίζει στη Βενετία. Εκεί γνωρίζουν μια γυναίκα-μέντιουμ που ισχυρίζεται ότι επικοινωνεί με την κόρη τους αλλά ταυτόχρονα μεταφέρει και ένα δυσοίωνο μήνυμα από το μέλλον…

Ξενερώσατε; Σας νιώθουμε απόλυτα…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ