Έρχεται το remake του The Entity με παραγωγό τον James Wan

Τα remakes σίγουρα δεν αποτελούν τις πλέον ηχηρές ειδήσεις σήμερα (δεδομένης της συχνότητάς τους), όταν όμως εμπλέκεται σ’ αυτά μια χαρισματική προσωπικότητα όπως ο σπουδαίος James Wan δεν μπορούν να περάσουν και απαρατήρητα.

Απ’ ό, τι μάθαμε πρόσφατα λοιπόν, ο Μαλαισιανός κινηματογραφιστής θα βάλει τη σφραγίδα του σε ένα ακόμα φιλμ τρόμου, remake αυτή τη φορά, από το πόστο του παραγωγού. Πρόκειται για την επανεκτέλεση της cult βιογραφικής ταινίας τρόμου των 80s, γνωστή ως «The Entity» που είχε σκηνοθετήσει ο Sidney J. Furie και βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα του Frank De Felitta.

Το φιλμ αφηγείται την τραγική ιστορία μιας γυναίκας που πιστεύει ότι κακοποιείται σεξουαλικά από μια υπερφυσική δαιμονική οντότητα. Εκτός από τον Wan, στην παραγωγή συμμετέχει και ο έμπειρος στο horror genre Roy Lee (The Ring, The Grudge). Το σενάριο θα αναλάβουν οι αδερφοί Chad και Carey Hayes που είχαν επιμεληθεί και το σενάριο του The Conjuring.

Το remake του «The Entity» ενδέχεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Θα επανέλθουμε για οτιδήποτε νεότερο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ