Έρχεται και remake για το Maniac Cop

0
126
scott john

maniac copΑν και οι πρώτες πληροφορίες για το παρόν remake είχαν δημοσιευτεί από το 2012, εντούτοις αυτές τις μέρες φαίνεται πως το project κλειδώνει για τα καλά. Αναφερόμαστε στο cult φιλμ τρόμου των 80s Maniac Cop του William Lustig όπου πρωταγωνιστούσε μεταξύ άλλων ο μεγάλος Bruce Campbell (The Evil Dead).

Οι εξελίξεις λοιπόν έχουν ως εξής. Σκηνοθέτης του remake θα είναι ο John Hyams (Universal Soldier: Regeneration, Day of Reckoning), παραγωγός ο Nicolas Winding Refn (Valhalla Rising, Drive) και σεναριογράφος ο Ed Brubaker (Angel of Death).

Επιπλέον, να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο remake μάλλον θα είναι κάτι σαν prequel της αρχικής ταινίας, αν ισχύουν οι πληροφορίες που είχαν ανακοινωθεί το 2012.

Θυμίζουμε ότι το αρχικό φιλμ περιστρεφόταν γύρω από τους άγριους φόνους που πραγματοποιούσε ένας τερατώδης (στην κυριολεξία) αστυνομικός στη Νέα Υόρκη. Στη χώρα μας το γνωρίσαμε με τον άρτια μεταφρασμένο τίτλο «Μανιακός Μπάτσος» στη χρυσή εποχή των VHS. Σε σύγκριση με άλλα remakes κλασικών ταινιών τρόμου που είναι εντελώς αχρείαστα, ένα remake για το παρεξηγημένο και όχι τόσο φοβερό «Maniac Cop» δεν ακούγεται άσχημο…

Πηγή:

twitchfilm.com

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Περιεχόμενο μη διαθέσιμο.
Παρακαλούμε επιτρέψτε τα cookies πατώντας Αποδοχή στο πλαίσιο