Ο Rick Baker αποκαλύπτει σχέδια λυκάνθρωπων για το Cursed

Θυμάστε εκείνο το μέτριο φιλμ τρόμου με λυκάνθρωπους που είχε σκηνοθετήσει ο Wes Craven το 2005 με τίτλο «Cursed» (σ.σ. ελληνικός τίτλος: Οι Καταραμένοι); Κάποια στιγμή η παραγωγή του φιλμ είχε σταματήσει και λόγω διάφορων προβλημάτων και φιλονικιών ο ειδικός επί του μακιγιάζ και των ειδικών εφέ Rick Baker που έχει βραβευτεί για την υπέροχη δουλειά του στο κλασικό «An American Werewolf In London» (1981) και που τότε συμμετείχε στο project, αποχώρησε και το έργο του έμεινε εκτός.

Τα ειδικά εφέ ανέλαβαν εκ νέου οι υπεύθυνοι της KNB EFX και τα υπόλοιπα έγιναν με τη βοήθεια CGI. Πρόσφατα όμως ένα μέρος του έργου του Baker είδε το φως της δημοσιότητας. Ο ίδιος ο Baker παρουσίασε στον λογαριασμό του στο twitter κάποιες εικόνες από την αρχική δουλειά του για τις μορφές που θα είχαν οι λυκάνθρωποι στο «Cursed» δηλώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Το φιλμ στο οποίο δούλευα είχε σταματήσει να γυρίζεται. Τα έργα μου τροποποιήθηκαν ή έμειναν αχρησιμοποίητα».

Ποιος ξέρει; Ίσως αν ο μεγάλος σχεδιαστής είχε μείνει στην παραγωγή και είχε ολοκληρώσει το έργο του, να συμπαθούσαμε περισσότερο το «Cursed». Δείτε τα υπέροχα έργα του και πείτε μας τη γνώμη σας.

rick backer
rick baker

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ