Έφυγε από κοντά μας ο περιβόητος «Dr. Giggles»

Ένας ακόμα αγαπημένος ηθοποιός που εμφανίστηκε σποραδικά και στο cinema τρόμου έφυγε από τη ζωή χθες το μεσημέρι. Ο σπουδαίος Larry Drake τον οποίο οι φίλοι του cult horror θα θυμούνται περισσότερο για την ταινία «Dr. Giggles» (1992) ή «Ο Γιατρός του Διαβόλου» όπως κυκλοφορούσε στην ελληνική VHS έκδοση, βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 66 ετών την Πέμπτη 17 Μαρτίου, στο διαμέρισμα του στο Χόλυγουντ από έναν φίλο του.

Τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αν και ήταν γνωστό πώς ο ηθοποιός αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό. Ο Drake είχε κερδίσει δύο βραβεία Emmy για τη συμμετοχή του στην δραματική σειρά «L.A. Law» (1987-1994) και είχε μακροχρόνια καριέρα ως ηθοποιός που ξεκινάει από το 1971.

Πέρα από την αλησμόνητη horror φιγούρα του γιατρού-serial killer στο slasher «Dr. Giggles» του 1992 ο Drake είχε αξιοσημείωτες εμφανίσεις στα δύο Action Thriller «Darkman» (1990 και 1995), σε ορισμένα επεισόδια της διάσημης horror σειράς «Tales from the Crypt» καθώς και στο πιο πρόσφατο sci-fi/horror «Dead Air» (2009). Είχε συμμετάσχει επίσης στην ξεκαρδιστική κωμωδία «Bean: Η Υπέρτατη Ταινία Καταστροφής» του 1997.

Καλό ταξίδι Larry…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ