Η Rose Byrne σε επερχόμενη κωμωδία τρόμου/sci-fi

Η πρωταγωνίστρια των δύο «Insidious» Rose Byrne, πρόκειται να συμμετάσχει στο cast ενός μελλοντικού φιλμ τρόμου/επιστημονικής φαντασίας αλλά και κωμωδίας ταυτόχρονα που θα ονομάζεται «The Something». Το εν λόγω φιλμ –για το οποίο οι πληροφορίες είναι ακόμα ελάχιστες– θα σκηνοθετηθεί από τον σεναριογράφο του πρόσφατου «Grudge Match» (2013) Rodney Rothman.

Το «The Something» θα επικεντρώνεται σε τέσσερις αστροναύτες που έχουν παγιδευτεί στο διάστημα για 5 ολόκληρα χρόνια και έχουν αναπτύξει αντιπάθεια ο ένας για τον άλλον. Κάποια στιγμή συναντούν ένα διαστημόπλοιο το πλήρωμα του οποίου αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες και αφού επιβιβαστούν σ’ αυτό η κατάσταση ξεφεύγει όπως είναι αναμενόμενο (5 χρόνια χωρίς γυναίκα είναι προφανώς πολλά) ! Σε αυτό το χάος κάπου μπλέκονται και εξωγήινοι αλλά δεν είναι ακόμα σαφές με ποιον τρόπο.

Αναμένουμε νεότερα λοιπόν…

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει