The Retaliators: από τα μέσα Σεπτέμβρη στα ελληνικά cinema

Μετά από προβολή σε πολυάριθμα φεστιβάλ κινηματογράφου έφτασε η ώρα για το «The Retaliators» των σκηνοθετών Samuel Gonzalez Jr. και Bridget Smith να πάρει το δρόμο για τις αίθουσες. Στην Ελλάδα το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στον κινηματογράφο την Τετάρτη στις 14 Σεπτεμβρίου 2022. Σημειώστε όμως ότι η ταινία θα προβληθεί με αγγλικούς υπότιτλους όπως έχουν ανακοινώσει μέχρι τώρα τα Village Cinemas.

Περίληψη:

«Ένας ευυπόληπτος πάστορας αποκαλύπτει έναν σκοτεινό και διεστραμμένο κόσμο όσο αναζητά απαντήσεις γύρω από τη βάναυση δολοφονία της κόρης του. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Michael Lombardi (Rescue Me), Marc Menchaca (Ozark), Joseph Gatt (Game of Thrones), Katie Kelly και Abbey Hafer. Την εμφάνισή τους κάνουν και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ροκ μουσικής: Jacoby Shaddix (Papa Roach), Ivan Moody (Five Finger Death Punch), Spencer Charnas (Ice Nine Kills) και Tommy Lee (Motley Crue) που δίνουν τον τόνο, καθώς αυτό το θρίλερ τρόμου αποκαλύπτει ένα παιχνίδι εκδίκησης που παίζεται με νέους κανόνες. Η ταινία περιλαμβάνει μουσική από τους εμφανιζόμενους καλλιτέχνες ενώ τo επίσημο soundtrack συντίθεται από τους Kyle Stein και Michael Dixon (Stranger Things)».

Το σενάριο έχουν γράψει οι Darren Geare και Jeff Allen Geare. Το cast απαρτίζεται από τους Michael Lombardi, Marc Menchaca, Joseph Gatt, Katie Kelly, Abbey Hafer και Brian O’Halloran. Η διάρκεια του φιλμ είναι 105 λεπτά.

the retaliators poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ