Νέα ταινία τρόμου με ανατριχιαστική μαριονέτα

«Stopmotion»είναι ο τίτλος μιας νέας ταινίας τρόμου που θα δει το φως της κυκλοφορίας στις 23 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους στο Shudder. Το ιδιαίτερο είναι ότι ο κακός της υπόθεσης είναι μια μαριονέτα που κινείται με stop-motion εφέ.

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μια stop-motion animator η οποία προσπαθεί να συνέλθει μετά τον θάνατο της καταπιεστικής μητέρας της. Ετοιμάζει λοιπόν ένα φιλμ με μια μαριονέτα το οποίο εξελίσσεται σε εφιάλτη για την animator. Και ενώ αρχίζει να χάνει το μυαλό της οι χαρακτήρες του φιλμ παίρνουν σάρκα και οστά στον πραγματικό κόσμο!

Το φιλμ σκηνοθετεί ο Robert Morgan ο οποίος είναι γνωστός για τα stop-motion φιλμ μικρού μήκους «The Cat with Hands»(2001) και «Bobby Yeah»(2011). Ο ίδιος έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τον Robin King. Πρωταγωνιστούν οι Aisling Franciosi, Stella Gonet, Tom York και Caoilinn Springall.

Το «Stopmotion» έχει ήδη αποκομίσει πολλά θετικά σχόλια στα φεστιβάλ κινηματογράφου όπου παίχτηκε πέρυσι. Το επίσημο trailer αφήνει πολλές υποσχέσεις. Τσεκάρετέ το και πείτε μας τη γνώμη σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

A Wounded Fawn Review

Moloch Review

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ