Συγκλονιστικό το trailer της τελευταίας σεζόν του Bates Motel

Όπως ενημερώσαμε πρόσφατα, στις 20 Φεβρουαρίου 2017 θα κάνει πρεμιέρα στο αμερικάνικο δίκτυο A&E ο τελευταίος κύκλος της πολύ καλής σειράς θρίλερ/τρόμου Bates Motel. Κι ενώ πολλοί από μας μετράμε τις μέρες με ανυπομονησία, ήρθε και το πρώτο επίσημο trailer της νέας σεζόν για να μας τρελάνει ακόμη περισσότερο.

Τσεκάρετέ το παρακάτω και αν είστε φίλος της σειράς είναι αδύνατο να μην ανατριχιάσετε με το σύντομο αλλά πολύ δυνατό περιεχόμενό του. Πέρα από τις δραματικές σκηνές που περιλαμβάνει, θα δούμε μεταξύ άλλων και την διάσημη pop τραγουδίστρια Rihanna στον ρόλο της Marion Crane που στο κλασικό φιλμ «Ψυχώ» έπαιξε η Janet Leigh (και όλοι θυμάστε τι έγινε σε εκείνη τη ντουζιέρα!).

Αναμένουμε με αγωνία και υψηλές προσδοκίες την τελευταία αυτή σεζόν (πέμπτη συνολικά) μαζί με το τελευταίο μεγάλο χτύπημα του Norman Bates.

bates motel last season

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ