Σκέψεις για remake του Shocker από τον Peter Berg

0
74
shocker

Μπορεί ο Peter Berg να απολαμβάνει την εμπορική επιτυχία της τελευταίας του ταινίας «Lone Survivor» (2013) όμως δεν έχει λησμονήσει τις horror καταβολές του και πρόσφατα τις έφερε στην επιφάνεια. Σε μια συνέντευξή του στον διαδικτυακό τόπο «Arrow In The Head» ο Berg δήλωσε πως θα τον ενδιέφερε ένα remake της cult ταινίας τρόμου «Shocker» (1989) του μεγάλου Wes Craven στην οποία ο ίδιος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε ερώτηση αν θα ήθελε ο ίδιος να το σκηνοθετήσει απάντησε ότι θα προτιμούσε τον πρώην συνεργάτη του Wes Craven να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση ενώ ο ίδιος θα προτιμούσε να συμμετάσχει ξανά στο πρωταγωνιστικό cast! Ένας από τους λόγους που θα επιθυμούσε το remake είναι και η ανεπάρκεια των ειδικών εφέ της παλιάς ταινίας (προφανώς έχει δίκιο).

Η Universal κατέχει τα δικαιώματα του παλιού Shocker και αν λάβουμε υπόψη ότι η τελευταία ταινία του Berg «Lone Survivor» που επίσης ανήκει στην Universal, τα πήγε καλά στο box office, ίσως οι συνθήκες για ένα remake του Shocker να είναι ευνοϊκές. Δεδομένου ότι τα remakes παλιότερων ταινιών τρόμου είναι συνηθισμένη πρακτική σήμερα, ένα remake του Shocker μπορεί να μην φαντάζει τόσο απίθανο γεγονός.

Πηγή
[divider_top]

Αφήστε ένα σχόλιο

Περιεχόμενο μη διαθέσιμο.
Παρακαλούμε επιτρέψτε τα cookies πατώντας Αποδοχή στο πλαίσιο