Έρχεται το spin-off του A Quiet Place

Μετά την εμπορική επιτυχία και τους δεύτερου «A Quiet Place» έφτασε η ώρα για την διεύρυνση του κόσμου των ταινιών του John Krasinski. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του deadline.com, η τρίτη ταινία είναι ήδη σε πρώιμο στάδιο παραγωγής με σκηνοθέτη τον Jeff Nichols (Midnight Special).

Αυτό που όμως έγινε γνωστό και παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι ότι το τρίτο φιλμ δεν θα είναι άμεσο sequel αλλά spin-off. Μάλιστα η Paramount Pictures όρισε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του spin-off η οποία θα είναι η 31η Μαρτίου 2023!

Ο Jeff Nichols εκτός από τη σκηνοθεσία θα αναλάβει και το σενάριο, βασισμένος σε κεντρική ιδέα του John Krasinski. Βέβαια, το εν λόγω spin-off δεν σημαίνει ότι δεν θα βγει και τρίτο φιλμ ως sequel των δύο προηγούμενων A Quiet Place όπως άφησε να εννοηθεί ο Krasinski.

Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι υπάρχει ακόμα πολύ μέλλον για τον κόσμο του A Quiet Place. Κι αυτό οπωσδήποτε μας αρέσει, ειδικά αν ακολουθήσει την ποιότητα των δύο υπαρχουσών ταινιών. Μείνετε στο horrormovies.gr για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ