Το Suspiria γίνεται τηλεοπτική σειρά!

Άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση έσκασε αυτές τις μέρες στην horror πιάτσα. Η γαλλική εταιρία Atlantique Productions και η ιταλική Cattleya θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας νέας τηλεοπτικής σειράς τρόμου και μυστηρίου που θα πατάει πάνω στην κληρονομιά του κλασικού φιλμ τρόμου Suspiria του Dario Argento αλλά και στο σύγγραμμα που ενέπνευσε τον Ιταλό σκηνοθέτη Suspiria de Profundis του Thomas De Quincey.

Επίσης, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Screen International, ο Argento πρόκειται να εργαστεί στο νέο εγχείρημα από το πόστο του καλλιτεχνικού σύμβουλου, μια κίνηση κατανοητή αν λάβουμε υπόψη την εκλεπτυσμένη καλλιτεχνική εικόνα του αρχικού Suspiria.

Σχετικά με την υπόθεση της σειράς, γνωρίζουμε ότι ο συγγραφέας του Suspiria de Profundis, Thomas De Quincey θα είναι ο πρωταγωνιστής και θα υπάρχουν τρομακτικές υποθέσεις μυστηρίου που ζητούν λύσεις. Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται στο Λονδίνο και στη Ρώμη γύρω στο 1900.

Η σειρά ενδεχομένως θα αποτελείται από 12 επεισόδια διάρκειας 50 λεπτών το καθένα. Τέλος, παρότι η σειρά θα είναι το προϊόν γαλλοϊταλικής συνεργασίας, η ομιλούμενη γλώσσα θα είναι η αγγλική. Αυτά είναι γνωστά προς το παρόν. Αν μάθουμε κάτι νεότερο θα επανέλθουμε.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ