Νέα Ταινία για τον Ted Bundy με τον Elijah Wood

Από την εταιρία του Elijah Wood, SpectreVision έρχεται αυτό το μακάβριο θρίλερ που είναι αφιερωμένο στον μανιακό serial killer Ted Bundy. Η ταινία φέρει τον τίτλο «No Man of God» και ο Wood θα υποδυθεί τον πράκτορα του FBI στον οποίο ο Bundy ομολόγησε τα εγκλήματά του λίγο πριν εκτελεστεί.

Ο Luke Kirby (Mambo Italiano) θα υποδυθεί τον Ted Bundy. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Amber Sealey και το σενάριο ο C. Robert Cargill. Στο cast συμμετέχουν επίσης οι Robert Patrick, Christian Clemenson, Mac Brandt, Gilbert Owuor και Allison Baver.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Woods το φιλμ θα περιέχει διαλόγους που βασίζονται σε πραγματικές συνομιλίες του serial killer με τους ανακριτές. Το φιλμ αυτή την περίοδο βρίσκεται στη φάση της μετα-παραγωγής και δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει.

Μέχρι να μάθουμε νεότερα τσεκάρετε ορισμένες φωτογραφίες από το «No Man of God» που δημοσιεύτηκαν αποκλειστικά στο Entertainment Weekly. Μείνετε μαζί μας για περισσότερα.

No Man of God 1
Source: Entertainment Weekly
No Man of God 2
Source: Entertainment Weekly
No Man of God 3
Source: Entertainment Weekly

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ