Πρώτο teaser trailer για το Annabelle 2

Μερικά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγός του προσκαλούν στο σπίτι τους μια καλόγρια και τα μικρά κορίτσια ενός κλειστού πλέον ορφανοτροφείου. Σύντομα οι ανυποψίαστοι καλεσμένοι γίνονται στόχος των κακόβουλων προθέσεων του κουκλοποιού και της δαιμονικής του κούκλας, της Annabelle!

Αυτή είναι η ενδιαφέρουσα υπόθεση του sequel του Annabelle που θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 2017 με τη σφραγίδα του καταξιωμένου James Wan στην παραγωγή. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο σκηνοθέτης του επερχόμενου «Lights Out» David F. Sandberg. Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο σεναριογράφος του πρώτου Annabelle, Gary Dauberman. Πρωταγωνιστούν οι Talitha Bateman, Stephanie Sigman, Miranda Otto, Alicia Vela-Bailey, Anthony LaPaglia και Adam Bartley.

Και κλείνουμε το άρθρο μας με την καλύτερη πληροφορία η οποία φυσικά έχει να κάνει με το πρώτο σύντομο teaser trailer του Annabelle 2 που μόλις κυκλοφόρησε. Τσεκάρετε το πρώτο teaser-άκι λοιπόν και μείνετε σε αναμονή για νέο οπτικό υλικό στο κοντινό μέλλον.

annbelle 2 news
Horrormovies.gr
Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.