The Black Phone (Νεκρό Τηλέφωνο): Aπό τις 23 Ιουνίου στα ελληνικά cinema

Με τον σούπερ σταρ Ethan Hawke στο ρόλο του φονικού απαγωγέα, το φιλμ τρόμου «The Black Phone» (Νεκρό Τηλέφωνο) πρόκειται να επισκεφθεί σύντομα τους κινηματογράφους της χώρας μας από την Tulip. Η ελληνική πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 23 Ιουνίου 2022.

Περίληψη:

Το τηλέφωνο είναι νεκρό. Και χτυπάει. Ο Φίνεϊ, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι, απάγεται από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα κλειδωμένο υπόγειο όπου οι κραυγές δεν ακούγονται πουθενά. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο στον τοίχο αρχίζει να χτυπά, ο Φίνεϊ ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου. Οι νεκροί όμως θέλουν να βεβαιωθούν ότι αυτό που τους συνέβη δεν θα συμβεί και στον μικρό ήρωα.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο σπουδαίος Scott Derrickson (Sinister, Doctor Strange). Πρωταγωνιστούν οι Ethan Hawke, Jeremy Davies, Madeleine McGraw, James Ransone και Mason Thames. Η διάρκεια της ταινίας είναι 1 ώρα και 42 λεπτά.

Νεκρό Τηλέφωνο greek poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ