Η Επίσκεψη (The Visit) – Προσεχώς στα ελληνικά video clubs

Η νέα ταινία τρόμου του μεγάλου M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, The Village, Unbreakable) γνωστή ως «The Visit» θα κάνει την εμφάνισή της στα ράφια των video clubs της χώρας μας στις 11 Ιανουαρίου 2016.

Υπόθεση:

Όταν η Becca και ο Tyler επισκέπτονται για μια βδομάδα τους παπούδες τους στην απομονωμένη φάρμα τους στην Πενσυλβάνια, σύντομα ανακαλύπτουν ότι κάτι περίεργο τους συμβαίνει. Έχοντας να ακολουθήσουν ολοένα και πιο παράξενους κανόνες στο σπίτι και μια ολοένα και πιο τρομακτική συμπεριφορά, τα παιδιά θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν όλες τους τις δυνάμεις και αντοχές για να επιβιώσουν.

Πρόκειται για ένα ιδιόρρυθμο μείγμα τρόμου και μαύρης κωμωδίας όπου πρωταγωνιστούν οι Olivia DeJonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan, Peter McRobbie, Kathryn Hahn και Celia Keenan-Bolger. Σενάριο και σκηνοθεσία υπογράφει ο Shyamalan. Η διανομή είναι της Feelgood Entertainment.

the visit poster

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ