Hip-Hop και βρικόλακες σε νέα σειρά του HBO

Να μια σειρά που ενδεχομένως θα απασχολήσει τους φίλους τόσο των βαμπίρ όσο και της hip-hop μουσικής. Πρόκειται για τη σειρά Thirst που ανακοινώθηκε πρόσφατα για το μελλοντικό πρόγραμμα του αμερικάνικου δικτύου HBO.

Το «Thirst» είναι παραγωγή των Macro Television Studios και έρχεται από τους σεναριογράφους και εκτελεστικούς παραγωγούς Leah Benavides Rodriguez και Carlito Rodriguez. Βασίζεται σε κεντρική ιδέα του Kevin Jordan. Οι σεναριογράφοι μάλιστα δηλώνουν ενθουσιασμένοι που θα γίνει η μίξη μουσικής κουλτούρας και βρικολάκων.

Η σειρά -που ακόμα δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει- θα επικεντρώνεται σε έναν νεαρό φιλόδοξο rapper που ξεκινά συνεργασία με το αγαπημένο του hip-hop συγκρότημα προκειμένου να βρει το δρόμο προς την καταξίωση. Αγνοεί όμως ότι τα μέλη του συγκροτήματος είναι μια οικογένεια τρομακτικών βαμπίρ με μακραίωνη καταγωγή…

Για να δούμε λοιπόν…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ