Νέο Θρίλερ με Serial Killer Προσεχώς στα Ελληνικά Cinema

Ένα αγοράκι ξυπνά κι αναζητά τη μητέρα του. Το σπίτι άδειο. Στον κήπο ένας χιονάνθρωπος με το φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στο λαιμό του. Ο συναισθηματικά ασταθής αστυνόμος Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνα κι ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Ένας serial killer παίζει διεστραμμένα παιχνίδια στρατηγικής στην έδρα του και ο Χάρι Χόλε καλείται να μπει στο μυαλό του”.

Αυτή είναι με λίγα λόγια η υπόθεση του The Snowman (ελληνικός τίτλος: Ο Χιονάνθρωπος) ενός βρετανικού φιλμ τρόμου/θρίλερ από τον Σουηδό σκηνοθέτη Tomas Alfredson. Πρόκειται για μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Νορβηγού συγγραφέα Jo Nesbø που κυκλοφόρησε το 2007.

Το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Hossein Amini και Peter Straughan ενώ το cast αποτελείται από τους Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, Val Kilmer, J. K. Simmons και David Dencik. Η διάρκεια της ταινίας είναι 121 λεπτά.

Στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το The Snowman από τις 12 Οκτωβρίου 2017 όπου θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες (κυκλοφορία της UIP). Παρακάτω μπορείτε να τσεκάρετε το επίσημο trailer και να πάρετε μια πρώτη εικόνα για το ενδιαφέρον αυτό φιλμ που θα απασχολήσει το horror κοινό μαζί με τόσα ακόμα μέσα στο Φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ