Διαβάζετε
Πρώτο trailer για το Paranormal Activity: The Ghost Dimension
0

Πρώτο trailer για το Paranormal Activity: The Ghost Dimension

από horrormovies.gr24/06/2015

Δεν πέρασε σχεδόν ούτε μια μέρα από την δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών και λεπτομερειών της πλοκής για το επερχόμενο sequel του Paranormal Activity και χθες γύρω στα μεσάνυχτα (κατάλληλη ώρα φυσικά!) οι υπεύθυνοι δημοσίευσαν το πρώτο μεγάλης διάρκειας trailer.

Είναι ένα από τα καλύτερα, τρομακτικότερα και χορταστικότερα trailer που έχουμε δει μέχρι τώρα για φέτος και φαίνεται πως ήδη ρίχνει κάποιο πρώιμο φως στις αποκαλύψεις που μας υποσχέθηκαν οι ιθύνοντες του φιλμ.

Δείτε λοιπόν παρακάτω το διάρκειας 2:41 λεπτών (!) trailer του Paranormal Activity: The Ghost Dimension και προετοιμαστείτε κατάλληλα μέχρι το κυρίως πιάτο στα τέλη του έτους. Ας ελπίσουμε το τελευταίο φιλμ του franchise να μη μας απογοητεύσει και να είναι τουλάχιστον τόσο εντυπωσιακό όσο και το trailer του.

Πηγή

horror-movies.ca

Συντάκτης
horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.