Trailer & Poster για το remake του Pet Sematary

Το κλασικό Pet Sematary του 1989 θεωρείται από τις αξιόλογες ταινίες-μεταφορές βιβλίων τρόμου του Stephen King. Φυσικά, η μόδα των remake δεν θα το άφηνε στην ησυχία του κι έτσι από τις αρχές Απριλίου του 2019 το remake θα δει το φως της κυκλοφορίας.

Την υπόθεση οι πιο παλιοί την ξέρουν. Επικεντρώνεται σε μια οικογένεια που μετακομίζει σε ένα σπίτι στην επαρχία. Εκεί κοντά μαθαίνουν για ένα μυστηριώδες νεκροταφείο. Η τραγωδία σύντομα χτυπά την πόρτα της οικογένειας με αποτέλεσμα ο πατέρας να κάνει «χρήση» του εν λόγω νεκροταφείου χωρίς να υποψιάζεται τις τρομακτικές συνέπειες που θα έχει η πράξη του. Όπως λέει και το σλόγκαν, «καμιά φορά ο θάνατος είναι προτιμότερος»…

Η σκηνοθεσία είναι των Kevin Kölsch και Dennis Widmyer (σκηνοθέτες του πολύ καλού φιλμ τρόμου Starry Eyes του 2014) ενώ το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι David Kajganich και Jeff Buhler. Πρωταγωνιστούν οι Jason Clarke, Amy Seimetz και ο πάντα αγαπητός John Lithgow (Raising Cain, Dexter).

Πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα trailer και poster του remake τα οποία και σας παρουσιάζουμε. Αναμένουμε τα σχόλιά σας. Αλήθεια πόσο απαραίτητο ήταν αυτό το remake; Έχω την εντύπωση ότι το αρχικό φιλμ του 1989 μια χαρά διατηρεί τη φρεσκάδα και τη δυναμική του. Ίδωμεν…

pet sematary remake

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ