Δείτε το trailer της νέας ταινίας τρόμου του Guillermo del Toro

Ο καταξιωμένος συγγραφέας και κινηματογραφιστής Guillermo del Toro επιστρέφει φέτος δυναμικά στο horror genre με το πολυαναμενόμενο φιλμ τρόμου Crimson Peak. Η νέα του δουλειά θα κινείται γύρω από θέματα γοτθικού τρόμου, φαντασμάτων και στοιχειωμένων σπιτιών. Πιο συγκεκριμένα το Crimson Peak μας μεταφέρει σε ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα στην επαρχία της βόρειας Αγγλίας. Εκεί μια συγγραφέας αρχίζει να πιστεύει ότι ο νέος γοητευτικός σύζυγός της δεν είναι αυτός που νόμιζε αρχικά…

Ο Guillermo del Toro έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη σκηνοθεσία ενώ στο σενάριο εκτός από τον ίδιο έχουν βάλει την υπογραφή τους οι Matthew Robbins και Lucinda Coxon. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το cast με τους Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Tom Hiddleston (Thor), Jessica Chastain (Zero Dark Thirty), Mia Wasikowska (Stoker) και Jim Beaver (Supernatural) να αφήνουν υποσχέσεις για κάτι μεγάλο.

Το Crimson Peak είναι μια παραγωγή της Legendary Pictures ενώ την διανομή θα κάνει η εταιρεία-κολοσσός Universal Pictures. Δεδομένου ότι η αμερικάνικη πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 16 Οκτωβρίου 2015, στη χώρα μας θα πρέπει να το περιμένουμε γύρω στα τέλη του έτους. Υπομονή λοιπόν και ας ελπίσουμε ότι η καθυστέρηση θα μας αποζημιώσει.

Μέχρι τότε πάρτε μια γεύση από το ολόφρεσκο teaser trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει