Νέα ταινία τρόμου με ινδιάνικο feeling

Από τον σκηνοθέτη της αξιόλογης ταινίας τρόμου «We Are Still Here» (Το Σπίτι της Φρίκης, 2015) Ted Geoghegan έρχεται μέσα στο 2017 αυτό το ενδιαφέρον κατά τα φαινόμενα action horror φιλμ που φέρει τον τίτλο Mohawk. Όπως φαίνεται από τον τίτλο η νέα ταινία του Geoghegan εισάγει στο σενάριό της στοιχεία των ινδιάνων και συγκεκριμένα των λαών Mohawk της Βόρειας Αμερικής.

Η υπόθεση ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα πολεμίστρια της φυλής Mohawk που μαζί με έναν ινδιάνο της φυλής της και έναν Βρετανό άποικο προσπαθούν να γλιτώσουν μέσα στο δάσος από έναν αιμοβόρο Αμερικανό συνταγματάρχη και τους στρατιώτες τους που τους καταδιώκουν. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα μέλος της φυλής Mohawk έβαλε φωτιά στο στρατόπεδο των λευκών εξαγριώνοντάς τους.

Ο Ted Geoghegan έχει επιμεληθεί και το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Πρωταγωνιστούν οι Kaniehtiio Horn (Hemlock Grove), Jonathan Huber (WWE Superstar Luke Harper), Eamon Farren (Twin Peaks 2017), Justin Rain (The Twilight Saga: Eclipse) και Noah Segan (Star Wars: Episode VIII).

Ακόμη δεν είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του Mohawk αλλά θα επανέλθουμε όταν γνωστοποιηθεί μαζί με όποιες νεότερες εξελίξεις έχουν προκύψει.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ