Τα τηλεοπτικά projects του Wes Craven συνεχίζονται

Μπορεί η θλίψη να είναι ακόμα πολύ νωπή από τον χαμό του μεγάλου Wes Craven, ωστόσο, η κληρονομιά του master of horror θα συνεχίσει να επεκτείνεται. Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε παλιότερη είδηση, ο Craven εργαζόταν πάνω σε τρεις τηλεοπτικές παραγωγές για λογαριασμό της Universal Cable Productions και του καναλιού Syfy.

Πρόκειται για τη μεταφορά του People Under The Stairs που είναι ταινία του ίδιου του Craven, τη μεταφορά του μυθιστορήματος We Are All Completely Fine του συγγραφέα Daryl Gregory και τη μεταφορά των κόμικς Disciples του Steve Niles.

Το ευχάριστο λοιπόν είναι ότι και οι τρεις παραγωγές θα ολοκληρωθούν παρά την απώλεια του αγαπημένου μας κινηματογραφιστή. Η συγκεκριμένη είδηση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Deadline όπου η Universal Cable προέβη στην εξής δήλωση για τα παραπάνω projects:

«Είναι στις προθέσεις μας να δώσουμε ζωή σε όλα τα projects που ανέλαβε ο Wes στην Universal Cable Productions. Ευτυχώς, αυτά τα projects επωφελήθηκαν σημαντικά από την δουλειά και καθοδήγησή του από την στιγμή της σύλληψης τους. Θα συνεχίσουν την πορεία τους τιμώντας το πνεύμα του».

Αυτή η σημαντική και συγκινητική δήλωση εκ μέρους της εταιρίας δείχνει πόσο καθοριστικά είχε συνεισφέρει μέχρι τώρα ο μεγάλος Wes Craven στα εν λόγω projects, κάτι που αναμφισβήτητα ισχύει για όλη την πορεία του στη horror σκηνή.

Αν θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες για το ρόλο του Wes στα προαναφερθέντα projects, διαβάστε την παλιότερη είδηση μας εδώ:

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ