Νέο horror video game ζητά την στήριξη του κοινού

Gray Dawn λέγεται ένα νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι τρόμου που επιχειρεί να δημιουργήσει η εταιρεία Interactive Stone και για την υλοποίηση του εγχειρήματος έχει ζητήσει την βοήθεια του κοινού μέσω της πλατφόρμας kickstarter. Το ποσό που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει η εταιρεία είναι περίπου 56.397 δολάρια.

Το παιχνίδι θα είναι πρώτου προσώπου και θα περιλαμβάνει στοιχεία τρόμου, μυστηρίου και μυστικισμού. Η υπόθεση μάς μεταφέρει στην Σουηδία του 1910 όπου ένας ιερέας κατηγορείται για το φόνο ενός παπαδοπαιδιού που εξαφανίστηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ο ιερέας αγωνίζεται για να απαλλαχθεί από τις κατηγορίες και να βρει σχετικές αποδείξεις καθώς η λεπίδα του δήμιου παραμονεύει πάνω από το κεφάλι του…

Ακούγεται ενδιαφέρον. Όσοι λοιπόν αγωνιάτε για το Gray Dawn και θέλετε να γίνει πραγματικότητα ξέρετε πού να καταθέσετε τον οβολό σας. Αν επίσης θέλετε να πάρετε μια πρώτη εικόνα για το πώς οραματίζεται η εταιρεία να στήσει το παιχνίδι τσεκάρετε παρακάτω ένα σύντομο εισαγωγικό trailer που έχει δοθεί στη δημοσιότητα καθώς και μερικές φωτογραφίες.

[carousel arrows=”display”]
[panel]gray dawn 5[/panel]
[panel]gray dawn 2[/panel]
[panel]gray dawn 22[/panel]
[panel]gray dawn 26[/panel]
[panel]gray dawn 28[/panel]
[/carousel]

Πηγές:

bloody-disgusting.com

kickstarter.com

Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή

Ash vs Evil Dead – Season 2 Review

Army of the Dead Review