Νέο horror video game ζητά την στήριξη του κοινού

Gray Dawn λέγεται ένα νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι τρόμου που επιχειρεί να δημιουργήσει η εταιρεία Interactive Stone και για την υλοποίηση του εγχειρήματος έχει ζητήσει την βοήθεια του κοινού μέσω της πλατφόρμας kickstarter. Το ποσό που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει η εταιρεία είναι περίπου 56.397 δολάρια.

Το παιχνίδι θα είναι πρώτου προσώπου και θα περιλαμβάνει στοιχεία τρόμου, μυστηρίου και μυστικισμού. Η υπόθεση μάς μεταφέρει στην Σουηδία του 1910 όπου ένας ιερέας κατηγορείται για το φόνο ενός παπαδοπαιδιού που εξαφανίστηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ο ιερέας αγωνίζεται για να απαλλαχθεί από τις κατηγορίες και να βρει σχετικές αποδείξεις καθώς η λεπίδα του δήμιου παραμονεύει πάνω από το κεφάλι του…

Ακούγεται ενδιαφέρον. Όσοι λοιπόν αγωνιάτε για το Gray Dawn και θέλετε να γίνει πραγματικότητα ξέρετε πού να καταθέσετε τον οβολό σας. Αν επίσης θέλετε να πάρετε μια πρώτη εικόνα για το πώς οραματίζεται η εταιρεία να στήσει το παιχνίδι τσεκάρετε παρακάτω ένα σύντομο εισαγωγικό trailer που έχει δοθεί στη δημοσιότητα καθώς και μερικές φωτογραφίες.

gray dawn 5
gray dawn 2
gray dawn 22
gray dawn 26
gray dawn 28

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ