Βρέθηκε σεναριογράφος για το Leatherface

Μια τόσο εμβληματική και επιδραστική ταινία τρόμου όπως το «The Texas Chain Saw Massacre» (1974) είναι λογικό να προσελκύει το ενδιαφέρον των εταιρειών που πασχίζουν για νέες επιτυχίες στο box office. Εδώ και λίγο καιρό λοιπόν μάθαμε πώς άλλο ένα φιλμ τρόμου θα προστεθεί στο μύθο που ξεκίνησε η ιστορική ταινία του Tobe Hooper. Ο τίτλος θα είναι απλώς «Leatherface» και πρόσφατα γνωστοποιήθηκε το όνομα που θα επιμεληθεί το σενάριο.

Σεναριογράφος του «Leatherface» θα είναι λοιπόν ο καινούριος στο χώρο του τρόμου Seth M. Sherwood για λογαριασμό της Millenium Films. Αν και οι πληροφορίες για το θέμα της νέας ταινίας είναι ακόμα λιγοστές, όλα δείχνουν ότι αυτό θα περιστρέφεται γύρω από τα πρώιμα χρόνια του φονιά Leatherface στη δεκαετία του ’70. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με αυτό το prequel θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

[clear]
Πηγή
thewrap.com
Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Red to Kill (Yeuk saat) Review

The Old Ways Review

The Fear Street Trilogy Review

Δημοφιλή

The Old Ways Review

Howl

The Fear Street Trilogy Review