Βρέθηκε σεναριογράφος για το Leatherface

1
45

Μια τόσο εμβληματική και επιδραστική ταινία τρόμου όπως το «The Texas Chain Saw Massacre» (1974) είναι λογικό να προσελκύει το ενδιαφέρον των εταιρειών που πασχίζουν για νέες επιτυχίες στο box office. Εδώ και λίγο καιρό λοιπόν μάθαμε πώς άλλο ένα φιλμ τρόμου θα προστεθεί στο μύθο που ξεκίνησε η ιστορική ταινία του Tobe Hooper. Ο τίτλος θα είναι απλώς «Leatherface» και πρόσφατα γνωστοποιήθηκε το όνομα που θα επιμεληθεί το σενάριο.

Σεναριογράφος του «Leatherface» θα είναι λοιπόν ο καινούριος στο χώρο του τρόμου Seth M. Sherwood για λογαριασμό της Millenium Films. Αν και οι πληροφορίες για το θέμα της νέας ταινίας είναι ακόμα λιγοστές, όλα δείχνουν ότι αυτό θα περιστρέφεται γύρω από τα πρώιμα χρόνια του φονιά Leatherface στη δεκαετία του ’70. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με αυτό το prequel θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

[clear]
Πηγή
thewrap.com

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν φταίνε αυτοί εμείς φταίμε που πηγαίνουμε σε κάθε ανύπαρκτο σικουελοπρικουελοριμεικοριμπουτ της κακιάς ώρας και δίνουμε λεφτά στον κάθε άχρηστο που εκμεταλλεύεται την φήμη του αρχικού φίλμ και τους ανόητους φανμποι αυτού και πλουτίζει

Αφήστε ένα σχόλιο