Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι – Σύντομα στα ελληνικά cinema

Το βρετανικό φιλμ τρόμου «Winnie the Pooh: Blood and Honey» ή «Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι» για να το πούμε στη γλώσσα μας, εμπνευσμένο από το διάσημο καρτούν, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 11 Μαΐου 2023 από την Neo Films.

Περίληψη:

Αφού ο Κρίστοφερ Ρόμπιν αφήνει πίσω τους φίλους του, τον Γουίνι το Αρκουδάκι και το Γουρουνάκι, για να πάει στο κολέγιο, εκείνοι αναγκάζονται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους προκειμένου να επιβιώσουν. Καθώς αισθάνονται θυμωμένοι και εγκαταλελειμμένοι, οι δυο τους σύντομα αγριεύουν και βρίσκουν μια νέα πηγή τροφής, το αίμα. Με αυτή τη νέα, ακόρεστη λαχτάρα, επιδίδονται σε μια βάναυση δολοφονική μανία, ξεκινώντας από τον Κρίστοφερ Ρόμπιν”.

Η ταινία δρομολογήθηκε αφότου έληξαν το 2022 τα πνευματικά δικαιώματα του πρώτου βιβλίου «Γουίνι το Αρκουδάκι», που δημοσιεύθηκε το 1926. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Rhys Frake-Waterfield (Firenado, The Area 51 Incident).

Πρωταγωνιστούν οι Nikolai Leon, Maria Taylor, Chris Cordell και Craig David Dowsett. Η διάρκεια της ταινίας είναι 1 ώρα και 24 λεπτά.

Winnie the Pooh: Blood and Honey Poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ