Το Zombie Thriller Party έρχεται ξανά το Μάρτιο του 2016

Το διάσημο horror πάρτι που έχει γίνει θεσμός πλέον στη χώρα μας θα υποδεχτεί και φέτος το αθηναϊκό κοινό, το Σάββατο στις 12 Μαρτίου 2016. Τόπος διεξαγωγής του event είναι το “7times All Day Bar” στην οδό Μιαούλη 13 στο Μοναστηράκι. Πρόκειται για έναν αποκριάτικο χορό τρόμου, με μουσική, παιχνίδια, εκθέσεις και δραστηριότητες, αφιερωμένο στη δεκαετία 80 ―τη μουσική, ταινίες και ευρύτερη ποπ κουλτούρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φετινό Zombie Thriller Party θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και προβολές των 80s ταινιών «Teen Wolf» και «Night of the Creeps» καθώς και το «Linnea Quigleys Horror Workout» του 1990. Επίσης, το φετινό Zombie Thriller Party, θα συμπεριλάβει για πρώτη φορά διαδραστικά παιχνίδια και workshops εμπνευσμένα από τα τρομακτικότερα και πιο διασκεδαστικά των ’80s, με πολλές νέες συνεργασίες.

Προετοιμαστείτε λοιπόν για έναν ακόμα δυναμικό χορό τεράτων με πολλές εκπλήξεις και νέες συγκινήσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες για το event στο κοντινό μέλλον…

Πηγή:

facebook.com

Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Red to Kill (Yeuk saat) Review

The Old Ways Review

The Fear Street Trilogy Review

Δημοφιλή

The Old Ways Review

Howl