Πρόκειται για ένα ιδιόμορφο φιλμ τρόμου της νεότερης εποχής που δίχασε όσο λίγα το κοινό και τους κριτικούς. Το «All The Boys Love Mandy Lane» ενσωματώνει στοιχεία από σχολές του παρελθόντος του τρόμου και του παρακμιακού κινηματογράφου όπως τα slasher, τα sexploitation και την grindhouse αισθητική. Πρωταγωνίστρια είναι η Mandy Lane, όπως αναφέρεται και στον τίτλο της ταινίας. Η συγκεκριμένη κοπέλα αποτελεί το sex symbol του σχολείου της αλλά διατηρείται ακόμα «καθαρή» και «ανέπαφη» αφού κανένα αγόρι δεν έχει καταφέρει να την «ρίξει».
Κάποια στιγμή ένας ευκατάστατος συμμαθητής της Mandy Lane οργανώνει ένα πάρτι στο ράντσο των γονιών του στην επαρχία προσκαλώντας λίγους φίλους-συμμαθητές καθώς και την ίδια την Mandy Lane. Όπως είναι αναμενόμενο η Mandy Lane πολιορκείται από αρσενικά στο ράντσο αλλά η εικόνα ξεφαντώματος και ανεμελιάς πρόκειται να διακοπεί όταν ένας μανιακός δολοφονεί τους προσκεκλημένους έναν προς έναν. Ποιος μπορεί να είναι και ποια τα κίνητρά του;
Παρότι το «All The Boys Love Mandy Lane» φαίνεται πώς πάσχει από τα κλισέ και τα τετριμμένα μοτίβα των νεανικών slasher, διαθέτει κάποια στοιχεία που το διαφοροποιούν από τη μάζα. Για παράδειγμα είναι αδύνατο να μην σου κάνει εντύπωση η επιβλητική φωτογραφία των απέραντων χωραφιών της υπαίθρου που αποπνέει απελπισία και απόγνωση. Το εν λόγω μοτίβο οφείλεται στην σκηνοθετική μαεστρία του Tobe Hooper και του αριστουργήματός του «Texas Chain Saw Massacre» (1974). Άλλωστε ο ίδιος ο σκηνοθέτης του «All The Boys Love Mandy Lane» έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ότι επηρεάστηκε από το φιλμ του Hooper.
Το ράντσο όπου γυρίστηκε η ταινία ήταν νεκροταφείο με πάνω από 60 τάφους γύρω από το σπίτι. Όλοι οι νεκροί των τάφων προέρχονταν από μια πόλη που δεν υπάρχει πλέον. Μπρρρ…
Το δεύτερο σημαντικό προτέρημα είναι το αναπάντεχο φινάλε. Τα ανατρεπτικά γεγονότα που εκτυλίσσονται μας αφήνουν άναυδους προσθέτοντας αρκετούς πόντους στο φιλμ που μέχρι τότε έμοιαζε με άλλο ένα τυπικό νεανικό slasher. Βέβαια δεν πρέπει να είμαστε πολύ ενθουσιώδεις καθώς το «All The Boys Love Mandy Lane» απέχει πολύ από το να είναι σπουδαία ταινία. Ο διχασμός μεταξύ των κριτικών προφανώς δεν είναι τυχαίος. Μειονεκτήματα όπως οι ουκ ολίγοι βαρετοί διάλογοι, το αργό tempo και τα προαναφερθέντα κλισέ ζημιώνουν την γενική εικόνα. Όμως η τελική εντύπωση είναι οπωσδήποτε θετική. Ακόμα και αυτή η σποραδικότητα της ευρηματικότητας του φιλμ είναι καλοδεχούμενη.