Είναι από αυτές τις ταινίες ακραίου τρόμου και αχαλίνωτης βίας, που σε κάνουν να περνάς απλά ωραία με την παρέα σου, πίνοντας κάτι, χωρίς να τρως, επειδή κινδυνεύεις αμέσως μετά, να βγάλεις ότι υπάρχει στο στομάχι σου. Αυτό αφορά κυρίως τους πολύ ευαίσθητους, αμύητους και αμαθείς στο εν λόγω είδος.

Σε αυτή την ομάδα ανθρώπων δεν θα πρότεινα το συγκεκριμένο φιλμ. Σου θυμίζει έντονα μείγμα από τα “The Wrong Turn”, “Hatchet” και παρεμφερείς ταινίες που έχουν να κάνουν με νεανίες που περιπλανώνται στον άγριο αμερικάνικο νότο, ψάχνοντας την περιπέτεια και το ξεσάλωμα και ποτέ δεν επιστρέφουν πίσω.

Ένα μεγάλο μέρος των βίαιων σκηνών αφαιρέθηκε από την ταινία όταν αυτή προβλήθηκε στο δίκτυο Showtime.

Βέβαια όλα αυτά τα δημιουργήματα έχουν την βάση τους στο ανυπέρβλητο ‘The Texas Chainsaw Massacre” του 1974, από το οποίο έχουν επηρεαστεί άμεσα. Το φιλμ διαθέτει ακραίες σκηνές βασανισμών και εγκλημάτων , γι’ αυτό όπως επισήμανα παραπάνω καλό είναι να αποφευχθεί σε αυτούς που δεν έχουν συνηθίσει σε κάτι τέτοιο.

Αν πάλι κάποιοι αρέσκονται στο “ η περιέργεια σκότωσε την γάτα”, μπορούν να κάνουν μια προσπάθεια και η συνέχεια γι’ αυτούς θα δείξει..! Για την ιστορία, ο σκηνοθέτης είναι ο Franklin Guerrero Jr., του οποίου το “The 8th Plague”, του 2006 αξίζει κι αυτό να αναζητηθεί προς θέαση.

Βαθμός
Χαλαρότητα χωρίς ιδιαίτερη εμβρίθεια, μυστήριο και σκέψη με νοτιοαμερικάνικα ακούσματα, βλάχικη προφορά και πολύ τρόμος. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Τάσος Λεοντιάδης
Ο τρόμος υπάρχει σχεδόν από τότε που υπάρχει η ανθρωπότητα..Είναι συναίσθημα που μέσα από τις ταινίες, απελευθερώνεται και αναπαριστάται πολλές φορές ως έργο τέχνης. Οι ταινίες τρόμου, θρίλερ και όλα τα συναφή, έχουν αφήσει μνημειώδη μεγαλουργήματα στον κινηματογράφο, που κανένας σινεφίλ, δεν μπορεί να προσπεράσει…
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή