Wolves

Λύκοι Ανάμεσά Μας

Από τον σεναριογράφο των blockbusters «X-Men» και «Watchmen» έρχεται αυτό το καναδέζικο φιλμ τρόμου/δράσης με τον λιτό τίτλο που φωτογραφίζει κατά το ήμισυ την φύση των πρωταγωνιστών του. Το «Wolves» του David Hayter είναι μια ταινία που συνδυάζει τρόμο και δράση στο πλαίσιο μιας απλοϊκής και ψιλοανέμπνευστης ιστορίας που αδυνατεί να κερδίσει το ενδιαφέρον μας.

Ήρωας στο «Wolves» είναι ο νεαρός λυκάνθρωπος Cayden ο οποίος μετά τον βίαιο θάνατο των γονιών του -κατά τα φαινόμενα από τον ίδιο- παίρνει τους δρόμους και τα βουνά για άγνωστο προορισμό. Σ’ ένα μπαρ της επαρχίας συναντά έναν τρελό που τον καθοδηγεί να πάει σε μια πόλη ονόματι Lupine Ridge. Ο ήρωας μας θα μεταβεί στο Lupine Ridge όπου τον περιμένουν τρομερές εκπλήξεις. Αφενός θα μάθει σοκαριστικές πληροφορίες για το παρελθόν του και την οικογένειά του, αφετέρου θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια άγρια συμμορία λυκανθρώπων που σουλατσάρουν στο κοντινό δάσος και ασκούν σημαντική επιρροή στην πόλη. Άραγε θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα απέναντι στις νέες αυτές προκλήσεις;

Η αρχική ονομασία του σεναρίου της ταινίας ήταν «Slaughter’s Road».

Λίγα πράγματα δυστυχώς. Το μεγάλο πρόβλημα της ταινίας είναι το τσαπατσούλικο και απλοϊκό σενάριο. Κανένα βάθος, καμία έκπληξη, καμία υψηλή συγκίνηση. Μόνο μια όχι και τόσο σπουδαία ανατροπή προς το τέλος κάτι πάει να κάνει αλλά τελικά ούτε μ’ αυτή κατορθώνει να διασωθεί το «Wolves». Είναι και αυτός ο ξενέρωτος ο Lucas Till (X-Men: First Class) που φαίνεται πολύ λίγος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο…

Πάντως μην ανησυχείτε πάρα πολύ, ειδικά οι λάτρεις της λυκανθρωπίας, αφού το φιλμ θα σας αποζημιώσει με αρκετές δυναμικές σκηνές μάχης μεταξύ λυκανθρώπων όπου το μπουνίδι, οι σφαλιάρες και οι νυχιές πέφτουν με ρυθμό πολυβόλου και το αίμα ρέει σε υψηλές ποσότητες. Ο Jason Momoa –σε αντίθεση με τον πρωταγωνιστή Lucas Till– είναι επιβλητικός στον ρόλο του αρχηγού της αγέλης των εχθρικών λυκανθρώπων και τα εγγενώς κτηνώδη χαρακτηριστικά του προσώπου του τον καθιστούν ιδανικό για τέτοιο ρόλο.

Οι οπαδοί των ταινιών λυκανθρωπίας ας δώσουν μια ευκαιρία στο «Wolves» αν και δύσκολα θα ενθουσιαστούν από το αποτέλεσμα. Οι υπόλοιπο καλύτερα προσπεράστε…

cayden motorcycle
cayden attacking biker
wolves review
wolves 2014
wolves horror
Jason Momoa
wolves poster
ΘΕΤΙΚΑΑΡΝΗΤΙΚΑ
Πλούσια δράση με εντυπωσιακές μάχες μεταξύ λυκανθρώπων, ωραία ειδικά εφέ.Προχειρογραμμένο σενάριο με έλλειψη βάθους και απουσία δυνατών και φρέσκων ιδεών. Ανεπαρκής πρωταγωνιστής.
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ (SPOILERS) 1) Η σεκάνς που ο πρωταγωνιστής λυκάνθρωπος τις τρώει άσχημα από την εχθρική σπείρα λυκανθρώπων στο δάσος.
2) Οι τελικές μάχες μεταξύ λυκάνθρωπων στα χωράφια.

Horrormovies.gr
Μέτρια action horror ταινία που συστήνεται μόνο στους φανατικούς φίλους των λυκανθρώπων.
Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Army of the Dead Review

The Strain – Season 3 Review

Δημοφιλή