Η 10η Εντολή Επιστρέφει Με τον 4ο Κύκλο της στον Alpha

«Μπορείς να ξεχωρίσεις την μορφή τους μες το πλήθος. Ίσως τους δεις να προσπερνάνε βιαστικά, πρόσωπα που κάτι σου θυμίζουν, πρόσωπα γνώριμα σαν να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη που όμως έχει σπάσει. Γιατί τα όνειρα έχουν γίνει εφιάλτες και ο χρόνος κόλλησε μέσα σε μια στιγμή, μια θολή, ακαθόριστη γραμμή που δεν υπάρχει γυρισμός αν προσπεράσεις – αν παραβείς την 10η Εντολή».

Αυτή είναι μια από τις θρυλικές εισαγωγές ελληνικών σειρών όλων των εποχών, με στοιχεία θρίλερ, αστυνομικής περιπέτειας, καθαρού τρόμου και παράνοιας – ακόμη και μαύρης κωμωδίας. Το πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου και των Frenzy Films Productions θα προβληθεί στον Alpha, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 22:45. Στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα συναντούμε αρκετούς παλιούς γνώριμους της σειράς: ο Μηνάς Χατζησάββας, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη, η Έρση Μαλικένζου, ο Άκης Σακελλαρίου και η Μυρτώ Αλικάκη ξυπνούν αναμνήσεις από τα παλιά και δίνουν μια γεύση από το τι θα δούμε στα προσεχή αυτοτελή επεισόδια.

Πρεμιέρα θα γίνει με τη «Σιωπή», ένα επεισόδιο για το trafficking, το παράνομο δουλεμπόριο και τον αγώνα για επιβίωση. Ας ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία στην αναβίωση ενός άρτιου πονήματος με στοιχεία τρόμου, περιπέτειας, θρίλερ και σκιαγράφησης προσωπικών σχέσεων κι ακραίων καταστάσεων.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Στέλλα Στρούβαλη
Στέλλα Στρούβαλη
Θαυμάστρια του τρόμου σε όλες του τις εκφάνσεις, με ιδιαίτερη αγάπη στις σειρές. Είτε βαμπιράκια, είτε ζόμπι, είτε serial killers μου τραβάνε την προσοχή!
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles