Ετοιμάζεται κι άλλο remake για το The Blob

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το Deadline.com, το κλασικό φιλμ τρόμου/επιστημονικής φαντασίας του 1958 «The Blob» πρόκειται να επανεκτελεστεί για δεύτερη φορά. Το νέο remake θα είναι μια παραγωγή της Coldcrest Films σε συνεργασία με τις Taewon Entertainment και A-List Corporation. Η Coldcrest Films θα αναλάβει και την διανομή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το φιλμ θα σκηνοθετήσει ο Simon West (Con Air, The Expendables 2) και όχι ο Rob Zombie όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι που μας έρχεται. Αυτό που πρέπει να συγκρατήσουμε είναι η χρήση CGI για την δημιουργία των ειδικών εφέ κάτι που δεν είχαν οι προηγούμενες ταινίες με θέμα την αδηφάγο εξωγήινη μάζα!

Σχετικά με το τελευταίο αποκαλυπτική είναι η δήλωση του West στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο:

«Με το σύγχρονο CGI μπορούμε να αντιληφθούμε εξ’ ολοκλήρου τη δυναμική του The Blob. Ο κόσμος που δημιουργώ θα είναι τελείως πιστευτός, διεισδυτικός και συναισθηματικά ικανοποιητικός. Είναι συγκινητικό να συστήνεις ένα διαχρονικό φιλμ σε ευρύτερο κοινό και στους οπαδούς μιας εντελώς νέας εποχής».

Θυμίζουμε ότι πέρα από το αρχικό φιλμ του 1958 όπου πρωταγωνιστούσε ο νεαρός τότε Steve McQueen, το The Blob γνώρισε ένα αδύναμο sequel το 1972 (Beware! The Blob) και ένα αξιόλογο remake το 1988 που μέχρι και σήμερα βλέπεται πολύ ευχάριστα με τα εφέ του να είναι ικανοποιητικά ακόμα και για τα σημερινά standards.

Τέλος, ένα ακόμα σημείο που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι ο παραγωγός του πρώτου «The Blob» Jack. H. Harris θα επιστρέψει ως εκτελεστικός παραγωγός αυτή τη φορά βοηθώντας τους παραγωγούς Richard Saperstein και Brian Witten.

Εμείς πάντως αναρωτιόμαστε –και υποθέτουμε και αρκετοί φίλοι του τρόμου– πόσο χρήσιμο θα ήταν και αυτό το remake, δεδομένης και της αξιόλογης ταινίας του 1988;

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ