Πλούσιες από Ταινίες Τρόμου οι φετινές Νύχτες Πρεμιέρας!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος από τις 20 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό προβάλλοντας έναν μεγάλο αριθμό ταινιών ποικίλης θεματολογίας.

Ως λάτρεις της horror σκηνής έχει ενδιαφέρον να δούμε τις μας προσφέρει το φεστιβάλ στην κατηγορία του τρόμου. Λοιπόν ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμα των προβολών θα βρούμε πολλές αξιόλογες προτάσεις.

Πολυδιαφημισμένες ταινίες τρόμου όπως το remake του It, ευρωπαϊκός horror κινηματογράφος εμπνευσμένος από αληθινές δολοφονίες όπως το φιλανδικό Lake Bodom, ψαγμένος ασιατικός τρόμος από τα χέρια καταξιωμένων σκηνοθετών όπως ο Takashi Miike με το Blade of the Immortal είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις που ελκύουν την προσοχή μας.

Για να μάθετε το πλήρες πρόγραμμα των ταινιών τρόμου/θρίλερ και τους κινηματογράφους

όπου παίζονται στο φετινό φεστιβάλ μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο από την επίσημη ιστοσελίδα των Νυχτών Πρεμιέρας στο παρακάτω link:

https://www.aiff.gr/nea/arthro/23es_nyxtes_premieras_oi_metamesonykties_kinimatografikes_anatrixiles_tou_after_hours-15552974/

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ