Ξεκινάει σύντομα γυρίσματα η action-horror σειρά The Last of Us

Μετά από πολύ καιρό αναμονής, επιτέλους δόθηκε το πράσινο φως για την έναρξη των γυρισμάτων του πιλοτικού επεισοδίου της σειράς «The Last of Us» που βασίζεται στο δημοφιλές video game με τον ίδιο τίτλο. Η σειρά του Craig Mazin που θα μεταφερθεί στον κόσμο της τηλεόρασης και συγκεκριμένα στο HBO, θα ξεκινήσει γυρίσματα στις 2 Ιουλίου 2021 στο Κάλγκαρι του Καναδά τα οποία θα ολοκληρωθούν το καλοκαίρι του 2022.

Τη σκηνοθεσία του πιλότου υπογράφει ο Kantemir Balagov ενώ ο δημιουργός της σειράς Neil Druckmann θα αναλάβει χρέη παραγωγού και συν-σεναριογράφου μαζί με τον Mazin. Στο «The Last Of Us» θα πρωταγωνιστήσουν δύο αστέρες του Game of Thrones, οι Bella Ramsey στο ρόλο της Ellie και ο Pedro Pascal στο ρόλο του Joel.

Η υπόθεση στηρίζεται στην αντίστοιχη του ομότιτλου video game. Ένας άντρας αναλαμβάνει να οδηγήσει μια έφηβο έξω από τη ζώνη καραντίνας μιας περιοχής των μετα-αποκαλυπτικών ΗΠΑ. Στη διαδρομή τους αντιμετωπίζουν πολυάριθμους κινδύνους μεταξύ των οποίων και κανιβαλιστικά πλάσματα.

Φημολογείται ότι η σειρά είναι η πιο ακριβή στην καναδική τηλεοπτική ιστορία. Για να δούμε αν το ζεστό χρήμα που θα πέσει θα καλύψει τις προσδοκίες πολλών για αυτό το πολυαναμενόμενο project. Μείνετε μαζί μας για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles