The Forever Purge: έρχεται τον Ιούλιο του 2021

Μετά την αναβολή μέσα στο 2020, επιβεβαιώθηκε η τελική ημερομηνία για την προβολή της τελευταίας ταινία του The Purge franchise. Αυτή λοιπόν είναι η 2η Ιουλίου 2021 για τις ΗΠΑ.

Θυμίζουμε ότι το «The Forever Purge» που είναι η 5η ταινία της σειράς ταινιών The Purge θα μας μεταφέρει μετά τα γεγονότα του προηγούμενου φιλμ «The Purge: Election Year». Ακολουθεί την Adela και τον Juan που βρίσκουν καταφύγιο σε ένα ράντσο στο Τέξας έχοντας ξεφύγει από τα νύχια ενός μεξικάνικου καρτέλ. Δυστυχώς για τους δύο πρωταγωνιστές μια ομάδα ατόμων που δραστηριοποιείται στην περιοχή εξακολουθεί να δολοφονεί κόσμο ακόμα και μετά την καθορισμένη ώρα της «κάθαρσης».

Πρωταγωνιστούν οι Leven Rambin, Will Patton, Cassidy Freeman, Ana de la Reguera και Tenoch Huerta. Ο δημιουργός του franchise James DeMonaco έχει γράψει το σενάριο και ο Everardo Gout έχει αναλάβει την σκηνοθεσία.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ