Night Shift: Μεταφυσική δραστηριότητα τρομοκρατεί Motel!

Από τα Defiant Studios έρχεται ένα νέο φιλμ μεταφυσικού τρόμου, με τον τίτλο Night Shift. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι αδερφοί Paul και Benjamin China, γνωστοί κυρίως για τη συγγραφή του σεναρίου του action-thriller του 2017, Sweet Virginia.

Η υπόθεση ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που κατά την πρώτης της νυχτερινή βάρδια σε ένα απομακρυσμένο motel, πιστεύει ότι καταδιώκεται από έναν μυστηριώδη άνθρωπο της παρελθοντικής ζωής της. Καθώς η νύχτα προχωράει, εκτυλίσσονται διάφορα υπερφυσικά συμβάντα και τίποτα δεν θα είναι όπως φαίνεται…

Ακούγεται τυπικό αλλά και ενδιαφέρον. Πρωταγωνιστούν οι Phoebe Tonkin (Bait), Lamorne Morris (Bloodshot), Madison Hu (Voyagers), Patrick Fischler, Lauren Bowles και Christopher Denham. Παραμένει άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας του Night Shift. Θα σας ενημερώσουμε λοιπόν για οτιδήποτε νεότερο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ