Ερωτικό Θρίλερ από τον Σκηνοθέτη του Jacob’s Ladder

Μπορεί ο Adrian Lyne να ήταν ανενεργός σκηνοθετικά για πολλά χρόνια αλλά δεν έχει πει την τελευταία του λέξη ακόμα. Παρά τα 78 του χρόνια ο σπουδαίος σκηνοθέτης που μας χάρισε το κλασικό φιλμ ψυχολογικού τρόμου των 90s Jacob’s Ladder (1990) αλλά και το πασίγνωστο ψυχολογικό θρίλερ Fatal Attraction του 1987, θα επιστρέψει σκηνοθετικά από το 2020 με ένα νέο φιλμ.

Η νέα του δουλειά φέρει τον τίτλο Deep Water και θα είναι ερωτικό θρίλερ. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2020. Πρωταγωνιστεί το δίδυμο Ana de Armas και Ben Affleck ενώ στο cast θα συμμετέχουν επίσης οι Lil Rel Howery (Get Out), Tracy Letts (Lady Bird), Rachel Blanchard (Fargo), Dash Mihok (Ray Donovan), Jacob Elordi (The Kissing Booth), Kristen Connolly (House Of Cards) και Jade Fernandez (Little).

Η υπόθεση ακολουθεί ένα ζευγάρι με διαταραγμένη σχέση το οποίο ενσαρκώνουν οι Ana de Armas και Ben Affleck. Η γυναίκα παίρνει την “άδεια” από τον σύζυγό της να έχει εραστές, αλλά αυτός θα θεωρηθεί ο νούμερο ένα ύποπτος όταν οι εραστές της συζύγου του βρίσκονται δολοφονημένοι…

Ακούγεται ενδιαφέρον. Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ