Το reboot του The Grudge έρχεται τον Ιανουάριο

Σε μια εποχή που τα remakes και τα reboots είναι συχνό φαινόμενο στο cinema τρόμου, δύσκολα θα μπορούσε να εξαιρεθεί από την συγκεκριμένη τάση το επιτυχημένο franchise του The Grudge. Μετά το αμερικάνικο The Grudge του 2004 που αποτέλεσε αμερικάνικη εκδοχή του Ιαπωνικού Ju-On: The Grudge του Takashi Shimizu (2002) ένα ακόμα φιλμ υπό μορφή reboot θα κάνει την εμφάνισή του από τις αρχές του νέου έτους.

Το 4ο φιλμ στο franchise The Grudge είναι σκηνοθετημένο από τον Nicolas Pesce (The Eyes of My Mother) ο οποίος έχει επιμεληθεί και το σενάριο. Η παραγωγή είναι των Sam Raimi (The Evil Dead) και Rob Tapert (The Grudge, The Messengers). Το νέο φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 2 Ιανουαρίου 2020 από την Feelgood Entertainment.

Το στοιχειωμένο σπίτι που τρομοκρατεί τους κατοίκους του θα επιστρέψει λοιπόν από τη νέα χρονιά προκαλώντας νέες ανατριχίλες στους θεατές. Πρωταγωνιστούν οι Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye και Jacki Weaver. Διαθέσιμο είναι το επίσημο trailer το οποίο μπορείτε να τσεκάρετε στην παρούσα είδηση και να μας πείτε τη γνώμη σας.

η κατάρα πόστερ

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ