Ελληνικός τρόμος στο Dark Tale 5 – Deadly Tattoos

Η διαδικτυακή ταινία μικρού μήκους “Dark Tale 5 – Deadly Tattoos” έκανε πρεμιέρα στο κανάλι της Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου στο youtube στις 21 Οκτωβρίου 2019. Πρόκειται για μια ταινία θρίλερ μικρού μήκους που συνιστά την αρχή του πειραματισμού πάνω σε αυτό το είδος ταινιών στον ελλαδικό χώρο, καθώς τέτοιες προσπάθειες είναι λιγοστές παρ’ όλη την αγάπη του κοινού για αυτή την σεναριακή θεματολογία.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της νεαρής Κάλλιας η οποία εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα μπαρ στα Εξάρχεια μαζί με τον σύντροφό της Αλέξανδρο. Η σχέση τους βαίνει ανεμπόδιστα καθώς συγκατοικούν. Οι ισορροπίες όμως διαταράσσονται όταν ένα βράδυ εμφανίζεται στην κοινή τους δουλειά ο σατανικός πρώην της Κάλλιας, Abe. Παραγγέλνει το ποτό του στον Αλέξανδρο και από τότε ξεκινάνε τα δεινά του ζευγαριού. Όλη η ήρεμη πραγματικότητα της Κάλλιας ανατρέπεται κλιμακωτά ως το αναιρετικό φινάλε.

Η Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο. Στο ρόλο της Κάλλιας μέσω της ματιάς της σκηνοθέτιδας βλέπουμε μια καθημερινή γυναίκα με ανάγκες για οικειότητα και συναισθηματική εγγύτητα όμως με ένα μεγάλο μυστικό καλά κρυμμένο μέσα της. Το δίπολο, νέα σχέση και σατανική πρώην σχέση στοιχειώνει τη ζωή της, όπως και τα μάγια του Abe.

Οι λήψεις του Αντώνη Σκαραμαγκά σε συνδυασμό με το graphic design του Zouan Kourtis δίνουν μια τρομακτική όσο και σατανική διάσταση στο εγχείρημα και δημιουργούν τρόμο, ένταση και προσμονή για την επόμενη σκηνή.

Εξάλλου όπως δηλώνει η σκηνοθέτης:

Στόχος μου ήταν η δημιουργία ατμόσφαιρας μυστηρίου, τρόμου και αισθησιασμού που κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο ενώ διεγείρει τις αισθήσεις του κοινού. Ο κλιμακούμενος τρόμος που κόβει την αναπνοή παραγόμενος σε συγκεκριμένες σκηνές αλλά και η αγωνία καθ΄ όλη την διάρκεια θεωρώ ότι κατατάσσουν την ταινία σε μια σειρά από ολοκληρωμένα δομικά θρίλερ.

Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου

Πρωταγωνιστούν:
Κάλλια – Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου
Abe – Abe Wilfred Cooperberg
Αλέξανδρος – Αλέξανδρος Τριανταφύλλου
Ιουστίνη – Justine Φιλιππίδου 
Μανώλης – Μανώλης Μυταράς
Θοδωρής – Θοδωρής Κεμπαπτσής

Overdub:
Γιώργος Χουσάκος (Αλέξανδρος – Μανώλης)

Σενάριο – σκηνοθεσία:
Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου

Μοντάζ-κάμερα:
Αντώνης Σκαραμαγκάς

Graphic design:
Zouan Kourtis

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles