Ο Peter Block μιλάει για το remake του Pumpkinhead

Πριν από μερικά χρόνια είχαμε γράψει για τα σχέδια επανεκτέλεσης του κλασικού φιλμ τρόμου με τέρας Pumpkinhead του 1988. Από τότε επικρατούσε σκοτάδι σχετικά με την εξέλιξη αυτού του project. Η εικόνα αυτή όμως φαίνεται να αλλάζει κάπως αφού τις τελευταίες μέρες ο παραγωγός Peter Block (Saw, Daybreakers) σε συνέντευξή του στον ιστότοπο του Rue Morgue μίλησε μεταξύ άλλων και για το πιθανολογούμενο remake του Pumpkinhead.

Ας δούμε συγκεκριμένα τις δηλώσεις του.

Έχουμε κάποια ευχάριστα νέα τα οποία δεν μου επιτρέπεται να μοιραστώ ακόμα, αλλά μάλλον θα δημοσιευτούν σύντομα. Το PUMPKINHEAD είναι μια ταινία που λατρεύω και μοιάζει πολύ με το THESHED όταν το σκέφτεσαι. Αφορά τον πόνο που νιώθεις σε αντίθεση με την επιζητούμενη εκδίκηση, κι αυτό το καθιστά ακόμα πιο σπουδαίο. Και ενώ το αρχικό PUMPKINHEAD είναι μια σπουδαία ταινία, πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν περισσότερα πάνω σ’ αυτήν. Μερικές φορές απεχθάνομαι τα remakes και τα reboots καθώς δεν βλέπω το λόγο της ύπαρξής τους αλλά το PUMPKINHEAD είναι μία από εκείνες τις ταινίες που πιστεύω ότι σαν ιστορία είναι τόσο καλό αλλά υπάρχει περιθώριο ανανέωσης του με μικρότερο focus στο τέρας αρχικά, κάτι που θα αυξήσει την αγωνία».

Peter Block

Παραμένει ζωντανό λοιπόν ακόμα το εν λόγω project και πιθανώς σύντομα να υπάρξουν νεότερες εξελίξεις. Η άλλη πληροφορία που έχει διαρρεύσει είναι ο σεναριογράφος που έχει προσληφθεί, ο οποίος είναι ο Nate Atkins (A Christmas Prince). Μείνετε στο horrormovies.gr για περισσότερα.

Θυμηθείτε την παλιότερη είδηση μας για το remake του Pumpkinhead:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles