Πρώτη ματιά στο sci-fi θρίλερ Meander

Από τον σκηνοθέτη του φιλμ τρόμου-επιστημονικής φαντασίας Hostile (2017), Mathieu Turi έρχεται ένα παραπλήσιο φιλμ με τον τίτλο Meander. Πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Gaia Weiss, γνωστή από τη σειρά Vikings. Στο Meander υποδύεται μια γυναίκα που ξυπνά μέσα σ’ έναν παράξενο σωλήνα γεμάτο θανάσιμες παγίδες και η μόνη της επιλογή είναι αν προχωρήσει μέσα στον επικίνδυνο σωλήνα.

Πρωταγωνιστεί επίσης ο Peter Franzen ως ένας χαρακτήρας με μυστηριώδεις διαθέσεις. Την παραγωγή του φιλμ έχουν επιμεληθεί οι Eric Gendarme, Thomas Lubeau, Marc Olla and Jordan Sarralie από τα Fulltime Studio και οι Sandra Karim, Julien Deris και David Gauquie από τα Cinefrance Studios. Η παγκόσμια διανομή γίνεται από την WTFilms, που είναι και συν-παραγωγός στο Meander.

Σχετικά με το ύφος του Meander, ο Gregory Chambet από την WTFilms δήλωσε ότι η κεντρική ιδέα του φιλμ του θύμισε το κλασικό Cube του 1997, που μέχρι σήμερα πολύ δύσκολα βγαίνουν ταινίες που να το φτάνουν σε ποιότητα. Εν τω μεταξύ το Variety δημοσίευσε την πρώτη αποκλειστική φωτογραφία από την ταινία την οποία και παρουσιάζουμε.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles