Άγρια Νερά: Σύντομα στα ελληνικά cinema

Ένα ακόμα θρίλερ επιβίωσης με καρχαρίες θα εμπλουτίσει την υποκατηγορία ταινιών τρόμου με ζώα ενώ πολύ σύντομα θα το δούμε και στη χώρα μας. Το «Something in the Water» (Άγρια Νερά) θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Spentzosfilm, στις 4 Απριλίου 2024!

Περίληψη:

«Ένας ειδυλλιακός τουριστικός προορισμός μετατρέπεται σε μάχη επιβίωσης σε αυτό το γεμάτο συναισθήματα, θρίλερ δράσης, ΑΓΡΙΑ ΝΕΡΑ, που έρχεται στους κινηματογράφους.Η ταινία ακολουθεί τη Meg, που παρευρίσκεται στο γάμο της παλιάς φίλης Lizzie στην Καραϊβική μαζί με τις φίλες της Cam και Ruth, συν την πρώην σύντροφό της Kayla με την οποία χώρισε αφού επέζησαν και οι δύο από ένα βαθιά τραυματικό εγγονός».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Hayley Easton Street και το σενάριο η Cat Clarke. Πρωταγωνιστούν οι Hiftu Quasem, Lauren Lyle, Natalie Mitson, Nicole Rieko Setsuko και Ellouise Shakespeare-Hart. Η διάρκεια της ταινίας είναι 1 ώρα και 26 λεπτά.

Άγρια Νερά poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ