The First Omen (Ο Πρώτος Οιωνός): αρχές Απριλίου στην Ελλάδα

Επιτέλους το πολυαναμενόμενο prequel του κλασικού φιλμ τρόμου «The Omen» (1976) καταφτάνει στους κινηματογράφους της χώρας μας. Το «The First Omen» θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, 4 Απριλίου 2024 από την Feelgood. Πρόκειται για το έκτο φιλμ στο franchise και είναι σκηνοθετημένο από τον Arkasha Stevenson.

Περίληψη:

Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της στην υπηρεσία της εκκλησίας, συναντά ένα σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητήσει την ίδια της την πίστη και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που ελπίζει να φέρει τη γέννηση του κακού.

Το σενάριο υπογράφουν οι Tim Smith, Arkasha Stevenson και Keith Thomas. Πρωταγωνιστούν οι Sonia Braga, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Charles Dance, Tawfeek Barhom και Bill Nighy. Η διάρκεια της ταινίας είναι 119 λεπτά.

Ο Πρώτος Οιωνός poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ